2012. október 4., csütörtök

Gumicsizma divat // Wellingtons style

Régen a gumicsizmáról az jutott eszünkbe, hogy a munkások hordják és nagyon nem egy trendi viselet.


Mára ez megváltozott. Körülbelül az utóbbi 2-3 évben nagyon is divatos viseletté vált a gumicsizma. Viseletének előnye, hogy a csapadékos időben biztosan nem ázik be, és könnyen megtisztítható utána. A divatban is elfogadott, trendi viselet lett. Régen fekete vagy zöldes színekben láttunk gumicsizmákat és leginkább a kertészek praktikus viselete volt. 
Ma már különböző színekben, mintákkal és díszítésekkel vannak ellátva ezek a csizmák.Lehet igazi lányos modelleket is vásárolni, ami a rossz, esős időben színével, mintájával feldobja a hangulatunkat, de akár a ruhatárunkat is. 
  Mint említettem vannak különböző mintásak és díszített csizmák is. Akik szeretik a hóbortos, lányos, feltűnő, de mégis divatos megjelenést, azok beszerezhetnek egy ilyen csizmát (de akár többet is :-))!
 


Viszont, akik az egyszerűséget szeretik, és inkább a fekete gumicsizmánál maradnának, azoknak is van bőven választék...


Nőiesebb darabok közül is lehet válogatni, amelyek kicsit elegánsabb hatást keltenek, és mégsem ázunk el egy esős napon.


Sokszor említettem, hogy mennyire praktikus a gumicsizma, viszont azt nem, hogy minden korosztály számára egyaránt hordható és divatos.

Lássunk, akkor pár képet, ahol az utcán, a mindennapi életben, a divatban megfigyelhetjük és ötleteket nyerhetünk ahhoz, hogy hogyan és mivel viselhetjük a gumicsizmát. :)
A képeken látható, hogy nadrághoz és szoknyához is egyaránt trendi a gumicsizma viselete. Valamint különböző stílusú öltözékekhez is passzol. 
Remélem nektek is megtetszett a gumicsizma viselete. Ha eddig nem is tudtátok elképzelni magatokon vagy nem tartottátok trendinek vagy szépnek, most ez megváltozott. ;) 
Vegyetek egy gumicsizmát, színeset vagy feketét (amelyik tetszik) és sétáljatok egyet az esőben! :D
X.O.X.O. Shoes Girl

1 megjegyzés: